Din 5 august este obligatorie purtarea măștii în spațiile publice aglomerate din județ

de | 04/08/2020 | Județean, Administrație, Sănătate

Masca va fi obligatorie în spațiile publice aglomerate din județul Neamț, chiar dacă acestea sunt spații deschise, din data 5 august, ora 06:00. Decizia a fost anunțată de prefectul George Lazăr, aceasta fiind adoptată de către Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț reunit în ședință pe 3 august.

Exceptați de la regulă sunt copiii cu vârsta până în 5 ani și persoanele care desfășoară activități fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescută. Spații aglomerate publice sunt considerate a fi pieţele, târgurile și oboarele cu caracter periodic sau permanent; locurile în care se desfășoară orice tip de eveniment; muzeele, obiectivele turistice; lăcaşurile de cult.

hotarare CJSU pg1
hotarare CJSU pg2

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.