Doi bărbați au dat-o la pace după ce unuia i s-au furat cartele telefonice în valoare de 10.000 de lei

de | 07/08/2020 | Rural, Actualitate

Un bărbat de 36 de ani din Tămășeni a vrut să dea marea lovitură sustrăgând cartele telefonice în valoare de 10.000 de lei. Victima, un bărbat de 45 de ani din Roman, a reclamat pe 3 august faptul că, în cursul aceleiași zile, persoane necunoscute i-au sustras din portbagajul autoturismului o cutie în care se aflau cartele de reîncărcare pentru diferiţi operatori de telefonie mobilă, cauzând un prejudiciu estimat la 10.000 de lei.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în baza investigațiilor specifice desfășurate în cauză, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv bărbatul din Tămășeni. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În cursul aceleiași zile, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, a intervenit împăcarea părților, astfel s-a dispus punerea în libertatea a presupusului autor, fiind exonerat de răspunderea penală.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.