Un bătrân de peste 70 de ani și-a omorât fiul, l-a tranșat și l-a aruncat în Siret

de | 07/08/2020 | Local, Actualitate

La data de 6 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un tânăr de 29 de ani, cu privire la faptul că a observat un membru superior de natură umană în râul Siret din localitatea Horia.

Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a constituit o echipă operativă de lucru formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ai Poliției municipiului Roman și ai Secției de Poliție Rurală Dulcești, precum și criminaliști, care au demarat activitățile de căutare în râul Siret cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în vederea descoperirii celorlalte părți de corp omenesc.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că membrul superior aparține unui bărbat de 45 de ani, din Roman, care ar fi fost omorât, tranșat și bucățile de corp aruncate în râul Siret de către tatăl său. Totul s-ar fi petrecut în perioada 1 – 5 august, pe fondul unei stări conflictuale și a consumului de alcool. Agresorul are peste 70 de ani.

Bărbatul a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și profanare de cadavre.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.