Poliția caută un bărbat dispărut în Grecia

de | 08/08/2020 | Județean, Actualitate

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț caută un bărbat, de 33 de ani, care a dispărut în anul 2018.

Dispariția a fost anunțată abia pe 7 august a.c., de către mama sa, o femeie de 56 de ani din Piatra Neamț. Bărbatul se numește Mihai Asandei, are 33 de ani, 1,92 metri înălțime, constituție slabă, păr șaten, ochi căprui, era tuns scurt și a dispărut în anul 2018 de pe teriorul Greciei iar până în prezent nu a mai legătura cu membrii familiei.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare închisă, pantaloni negri, pe cap purta o pălărie alba, fiind încălțat cu adidași albi. De asemenea, acesta avea asupra sa o geantă de culoare închisă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.