Polițiștii din Ion Creangă caută un minor dispărut de la domiciliu

de | 12/08/2020 | Rural, Actualitate

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă caută un minor de 13 ani, care a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit. La data de 10 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către o femeie de 30 de ani cu privire la faptul că, fiul său Belei Vasile Cristian, în vârstă de 13 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data de 9 august 2020 și nu a revenit până în prezent. Din verificări a reieșit faptul că, la data de 1 august, minorul a fost învoit de la Centrul de Educație Incluzivă din Roman de către mama sa, urmând să locuiască la domiciliul acesteia pentru o perioada prestabilită. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că minorul părăsește în mod frecvent centrul, fără acordul personalului de supraveghere.

Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 60 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou negru cu albastru, pantaloni albaștri, fiind încălțat cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Ion Creangă, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.