Bărbați din Horia și Gâdinți reținuți de polițiști

de | 12/08/2020 | Rural, Actualitate

Trei bărbați din Horia și Gâdinți au fost reținuți de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești deoarece sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de  lovire sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce trei bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 32 de ani, din localitatea Horia și Gâdinți, se deplasau cu autoturismul în afara localității Cotu Vameș, au fost surprinși de către alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 37, care pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, i-ar fi lovit cu pumnii și picioarele. De asemenea, cei în cauză i-ar fi amenințat cu acte de violență în scopul de a-i determina să nu formuleze plângere penală împotriva acestora.

În baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor. Astăzi, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.