Primăria a început indepărtarea pericolelor rămase după dărămărea garajelor de lângă cinematograful Unirea

de | 27/08/2020 | Local, Administrație

În urma articolului publicat de inroman.ro legat de faptul că în laterala cinematografului Unirea mai multe gropi prezentau un pericol grav de accidentare, gropi rămase în urma demolării garajelor persoanelor ce locuiesc în zonă, primăria Roman a trimis la câteva zeci de minute distanță un angajat care împrejmuit și semnalizat zona.

Astăzi, angajați ai primăriei au început amenajarea zonei și îndepărtarea pericolelor, practic au astupat o parte din gropi, altele urmând a fi astupate. A fost curățată și porțiunea de lângă peretele cinematografolui, care era plină de buruieni și arbuști.

Pericolul însă nu a dispărut cu totul pentru că gardul locului de joacă astăzi se prezenta în aceeași stare ca ieri, dar, cel mai probabil, acesta va fi îndepărtat.

Înaintea publicării articolului de ieri am trimis fotografiile către administrația locală cerând și un punct de vedere. Nu am primit nici un răspuns la solicitarea noastră, dar considerăm că trecerea la acțiune e un răspuns în sine.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.