Bătrânețea unei bunici călcată în picioare de nepotul ei

de | 02/09/2020 | Rural, Actualitate

Ultima zi din august a fost presărată de evenimete nefericite pentru o femeie, în vârstă de 83 de ani, din Doljești. Bătrâna a sesizat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna  despre faptul că a fost agresată de nepotul ei.

Investigațiile făcute de polițiști au scos la iveală faptul că nepotul, de 38 de ani, din Tămășeni, nu ar fi ținut cont de părul alb al femeii și, mai ales, că îi era și bunică, așa încât ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței bunicii sale de 83 de ani, din Doljești, unde ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței, suferind leziuni ce au necesitat transportarea acesteia la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și violență în familie. În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva celui în cauză.

În cursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.