O minoră de 15 ani nu s-a mai întors la complexul de servicii ”familia mea” din roman după ce și-a vizitat o rudă la bahna

de | 03/09/2020 | Local, Actualitate

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Români caută o minoră de 15 ani, care nu a revenit la Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman. La data de 2 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au fost sesizați cu privire la faptul că,  la data de 1 septembrie 2020, minora LUPU SORINA MARIA, de 15 ani, nu s-a prezentat la Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde aceasta era instituţionalizată.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, ochi căprui, păr șaten, ondulat. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care aceasta le purta la momentul dispariției.

Din verificări a reieșit faptul că, la data de 1 septembrie 2020, minora ar fi trebuit să se prezinte la centrul din Roman întrucât fusese învoită pentru a locui la domiciliul mătușii sale din localitatea Bahna. Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Bahna și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.