Bărbat din Cordun dat dispărut de tatăl său

de | 16/09/2020 | Rural, Actualitate

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un bărbat, de 41 de ani, care a plecat voluntar în data de 11 septembrie, și nu a mai revenit.

La data de 14 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 65 de ani, din Cordun, cu privire la faptul că fiul său AMARANDEI CONSTANTIN CRISTI, de 41 de ani, a dispărut din data de 11 septembrie.

Din verificările efectuate a reieșit că bărbatul de 65 de ani a venit împreună cu soția sa și cu fiul acestora în municipiul Roman pentru a face cumpărături, în zona centrală. În jurul orei 12.00, bărbatul de 41 de ani  a mers la o societate comercială pentru a cumpăra produse de patiserie, însă nu a mai revenit.

Semnalmente:  înălţime – 1,70 m, greutate – 70 kilograme, corpolență atletică, brunet tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare roșie cu un cerc alb în partea din față, pantaloni scurți de culoare crem deschis, fiind încălțat cu sandale maro. Polițiștii efectuează verificări în vederea depistării bărbatului în cauză.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.