Femeie de 58 de ani din Roman dată dispărută de concubinul ei din Piatra Neamț

de | 19/09/2020 | Local, Actualitate

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale caută o femeie, de 58 de ani, din Roman, care a plecat de la domiciliu din data de 15 septembrie și nu a mai revenit.

La data de 16 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, concubina sa GROSU MINODORA, de 58 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul comun la data de 15 septembrie, şi nu a mai revenit.

Femeia dispărută are următoarele semnalmente:  înălţime – 1,50 – 1,60 m, păr tuns scurt șaten, ochi verzi. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans de culoare albastră, tricou verde, fiind încălțată cu sandale gri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului, în vederea depistării femeii. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.