AFACERI ÎN PANDEMIE (X): “Nu stăm cu mâna întinsă, dar sunt multe lucruri care se pot face pentru micii antreprenori”

de | 20/10/2020 | Afaceri în pandemie, Economic, Local

Sorin a pornit afacerea într-un garaj, apoi a închiriat un spațiu și după ani de „strâns la cheie” a pus deoparte îndeajuns încât să poată ridica o clădire nouă pe strada Calectorului. Ca orice antreprenor care gândește pe termen lung, investește continuu: în timp ce filmam, un elevator nou aștepta cuminte să fie montat. Pandemia i-a cam dat planurile peste cap, dar lucrul care pare să-l îngrijoreze cel mai tare e lipsa predictibilității. Cu toate astea, găsește puterea să zâmbească și să declare că e optimist.

Acest articol face parte din seria “Afaceri în pandemie”. Campania este posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca