Dan Manoliu: „Dizolvarea Organizației PSD Roman, abuzivă”

de | 21/10/2020 | Politică, Local

Senatorul Dan Manoliu nu mai este președinte al organizației PSD Roman, ca urmare a unei decizii luate la nivel județean. De asemenea, deputatul Alexandru Rotaru nu mai deține funcția de președinte executiv al PSD Roman. Senatorul romașcan consideră măsura abuzivă, mai ales că rezultatele PSD la alegerile locale de la Romanu nu justifică decizia.

La Comitetul Executiv PSD Neamț de ieri, fără nici o explicație prealabilă, președinte Ionel Arsene a cerut dizolvarea Organizației Municipale Roman pe motiv că e “închistată și îmbătrânită”. Consider că este o măsură abuzivă ținând cont de faptul că rezultatele obținute prin munca tuturor membrilor organizației Municipale Roman au fost unele bune, așa cum a recunoscut chiar și dânsul. Dacă dorea cu adevărat reformarea organizației, putea cere demisia mea, eu fiind dispus să fac acest pas pentru binele organizației. Nu se poate să îi nedreptățești pe toți oamenii care au depus eforturi pentru a scoate un rezultat bun, chiar și în condițiile în care totul a fost impus chiar de președintele Ionel Arsene, care nu a acceptat nici ca eu să candidez la funcția de primar al Municipiului Roman. Regret această decizie a lui Ionel Arsene. Le mulțumesc membrilor organizație PSD Roman pentru că mi-au fost alături, la bine și la greu, în cei 6 ani cât am fost președinte.

Dan Manoliu, senator PSD

Noii șefi ai organizației Roman sunt deputatul Viorel Stan (președinte) și Oana Bulai (președinte executiv). De precizat că PSD Neamț nu a comunicat presei, în mod transparent, măsurile luate la nivelul organizației Roman.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.