Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc: „Ne-am propus să câștigăm alegerile parlamentare!”

de | 21/10/2020 | Comunicate de presă, Județean, Politică

Candidații susținuți de PNL Neamț la alegerile parlamentare și-au depus miercuri, 21 octombrie, dosarele de candidatură.

Astăzi, echipa PNL Neamț a depus listele pentru candidaturile la alegerile parlamentare, Camera Deputaților și Senat. Așa cum PNL a câștigat alegerile europarlamentare, alegerile prezidențiale și alegerile locale la nivel național, așa se va întâmpla și la alegerile parlamentare. Misiunea noastră este să câștigăm alegerile la Neamț. Suntem o echipă puternică, unită, care acum primește mulțumirile mele pentru unitate, forță și pentru cum s-a comportat după alegerile locale. Ne dorim ca Guvernul României, condus de premierul Ludovic Orban, să dezvolte fiecare localitate județul Neamț, pentru ca județul nostru să devină un pilon de stabilitate și dezvoltare în zona Moldovei. Ne dorim să avem infrastructură, rețea de gaz metan în fiecare localitate din Neamț și să atragem investiții pentru ca fiecare nemțean să aibă parte de un nivel ridicat de trai. Suntem determinați să pornim pe un drum al cărei principală misiune este bunăstarea fiecărui cetățean. PNL dă un mesaj de unitate și de apropiere față de cetățean și spunem un singur lucru: în următorii 4 ani, fiecare dintre noi va munci pentru cetățenii județului Neamț, astfel încât în fiecare localitate să fie în 2024 apă, canalizare și gaz, elementele principale care definesc civilizația și confortul. Obiectivul nostru este ca, în județul Neamț, să avem un scor politic mai mare decât la alegerile locale și principalul target pe care ni-l propunem este să obținem peste 80.000 de voturi. (Ceea ce ar reprezenta 4 mandate de deputați și 2 mandate de senatori).

președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, candidat la Camera Deputaților

Biroul Permanent Național al PNL a votat în seara zilei de duminică, 18 octombrie, lista candidaților susținuți de liberalii din Neamț pentru alegerile parlamentare.

Candidații PNL pentru Camera Deputaților:

1. Mugur COZMANCIUC

2. Laurențiu LEOREANU

3. Mara CALISTA

4. Bogdan BUHUȘANU

5. Daniel VASILIU

6. Adrian ALUIGHEORGHE

7. Grigoruță ONICIUC

8. Ciprian MERIUȚĂ 

9. Adrian JUCAN

10. Vlad DIACONU

Candidații PNL pentru Senat:

1. Eugen ȚAPU-NAZARE

2. Constantin TEODORESCU

3. Elena PREDA

4. Vasile PANAITE

5. Neculai IVANOV

PNL candidati parlamentare 1

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.