AFACERI ÎN PANDEMIE (XII): “Pandemia ne tranformă. Unii aleg să devină oameni”

de | 25/10/2020 | Afaceri în pandemie, Economic, Local

Pe lângă șirul lung de efecte nefaste pe care pandemia le-a adus în viețile tuturor, există și câteva raze de speranță: toată situația se dovedește un test al caracterului. Aceasta este opinia lui Bogdan Roman, manager Metropolis Fereastra 1. Începutul pandemiei l-a prins pregătit, mai pregătit decât s-a dovedit a fi statul român. Astfel, fără o criză de măști, mănuși ori dezinfectant, singurele limitări pe care echipa Metropolis le-a avut au fost legate de programul de lucru special creat și alte măsuri legale.

Acest articol face parte din seria “Afaceri în pandemie”. Campania este posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca