AFACERI ÎN PANDEMIE (XIII): “Două luni nu am avut absolut niciun fel de venituri”

de | 26/10/2020 | Afaceri în pandemie, Economic, Local

Pentru o firmă de familie, pandemia a adus probleme mai mari decât amânarea investițiilor și a planurilor de dezvoltare. Ovidiu Mărtici, administratorul Ovimar Studio, a fost nevoit să se angajeze în altă parte pentru a trece cu bine peste această perioadă. Speră la vremuri mai bune, dar nu are încredere în statul român, din cauza lipsei de sprijin pentru firmele mici și a modului în care autorităile au comunicat în toată această perioadă.

Acest articol face parte din seria “Afaceri în pandemie”. Campania este posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca