AFACERI ÎN PANDEMIE (XV): “Clienții nu mai investesc”

de | 29/10/2020 | Afaceri în pandemie, Economic, Local

Reorientarea către noi produse și servicii a fost soluția pe care Liviu Ilie, administratorul firmei de producție publicitară Impact Invest, a găsit-o în această perioadă. Pe lângă firme luminoase și alte produse de promovare, Liviu a realizat și produse necesare în desfășurarea activității în bune condiții. Cu toate acestea, cifra de afaceri a scăzut considerabil față de anul trecut, iar efectele pandemiei s-au făcut resimțite și în plan personal.

Acest articol face parte din seria “Afaceri în pandemie”. Campania este posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca