RO ALERT: mesaj prin care nemțenii sunt înștiințați că trebuie să poarte masca în toate locurile publice

de | 04/11/2020 | Județean, Actualitate

ISU Neamț a transmis mesaje prin RO ALERT pentru cetățenii din județul Neamț, ca urmare a creșterii incidenței numărului de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori. Mesajul le aduce la cunoștință nemțenilor de obligativitatea folosirii măștii în toate spațiile publice.

Atentie! Incepand cu data de 04.11.2020, ora 08.00, in jud. Neamt s-a instituit obligativitatea  purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise, pentru toate persoanele cu varsta peste 5 ani. Respectati masurile sanitare pentru a nu va pune viata dvs. sau a celor din jur in pericol. Purtati corect masca, acoperind nasul si gura. Pastrati distanta si evitati aglomeratiile. Mentineti igiena mainilor, evitati contactul cu suprafetele comune si dezinfectati-va dupa fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Incurajati-i si pe cei din apropierea dvs sa respecte cu strictete regulile! ISUNT

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.