Măști de protecție, pliante și modele de declarații pe proprie răspundere, împărțite cetățenilor de jandarmii nemțeni.

de | 14/11/2020 | Fără categorie

Jandarmii nemțeni continuă și în acest sfârșit de săptămână, acțiunile de informare a cetățenilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2. Au fost vizate spațiile publice care, prin specificul lor, sunt considerate zone aglomerate: piețele agroalimentare, centrele comerciale și stațiile mijloacelor de transport în comun de pe raza municipiului Piatra Neamț.

Jandarmii au împărțit cetățenilor măști de protecție, pliante și modele de declarații pe proprie răspundere, însoțite de informații privind principalele măsuri impuse prin acte normative care trebuie respectate și recomandări privind respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Facem încă o dată apel către cetățeni să respecte regulile și recomandările făcute de autorități, pentru ca, împreună, să reușim diminuarea efectelor acestei pandemii.

jandarmi control masti 1
jandarmi control masti 3

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.