Se caută consilieri şcolari

de | 20/11/2020 | Național, Educație

Ministerul Educaţiei şi Cercetării anunţă organizarea selecţiei pentru ocuparea unor posturi de consilieri şcolari în cadrul proiectului INTESPO- Înregistrarea Tinerilor în Evidenţele Serviciului Public de Ocupare.

La nivel naţional sunt 31 de posturi disponibile, iar în judeţul Neamţ doar unul. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent.

Programul zilnic va fi de 8 ore pe zi, în perioada derulării proiectului: decembrie 2020-septembrie 2021, iar nivelul maxim de salarizare va fi de 6011 lei brut. Acest proiect face parte din Programul Operaţional Capital uman 2014-2020, Axa prioritară 2- Îmbunătăţirea situaţiei tinerilor din categoria NEET, referindu-se la tinerii care nu sunt încadraţi profesional şi nu urmează niciun program educaţional sau de formare.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca