Senatorul Manoliu: “Voi milita pentru mai multă transparență în asociațiile de proprietari”

de | 02/12/2020 | Fără categorie

Activitatea asociațiilor de proprietari este încă, pentru mulți nemțeni care locuiesc la bloc, un motiv de nemulțumire. O parte din cauză o reprezintă lipsa de transparență pe care cetățenii o resimt, cu privire la cheltuielile pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le fac din banii încasați.

Problema a fost sesizată senatorului Dan Manoliu de cetățeni din municipiile Roman și Piatra-Neamț.

Oamenii mi-au spus în mod special două aspecte: că nu înțeleg cum sunt cheltuiți banii, pentru că activitatea asociațiilor nu este transparentă și că atunci când se adresează compartimentelor de specialitate din primării nu au parte de rezolvări ale problemelor semnalate, ci doar de răspunsuri de tipul ‘nu e treaba noastră.’ Aceste lucruri trebuie să se schimbe. În viitorul mandat de senator în Parlamentul României vreau să rezolv și această problemă sesizată de cetățeni.

senator Dan Manoliu, candidat Pro România Neamț pentru Senat

Senatorul Manoliu consideră că situația se va schimba prin modificarea legii asociațiilor de proprietari – proiect legislativ pe care și l-a asumat în fața nemțenilor: pe de o parte, prin obligarea reprezentanților de a furniza periodic, transparent și pe înțelesul tuturor nivelul veniturilor și al cheltuielilor; pe de altă parte, prin sancționarea compartimentelor din Primărie care nu răspund operativ la sesizările cetățenilor. 

Într-un singur mandat, am avut 99 de proiecte legisaltiv, din care 39 au devenit legi. Vreau să continui să fac proiecte utile pentru nemțeni. Pentru asta, însă, am nevoie de votul dumneavoastră. Dacă vreți ca lucrurile să se schimbe în bine, începeți pe 6 decembrie! Votați Pro România, votați poziția 3 pe buletinul de vot!

senator Dan Manoliu, candidat Pro România Neamț pentru Senat

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.