Sportivii de la Power Man Roman pe podium la Campionatul Naţional de Împins la piept din culcat 

de | 02/12/2020 | Local, Sport

George Paraschiv, Alexandru Dascălu, Cătălin Bandol şi Dan Stănescu sunt cei patru sportivi romaşcani care au participat în acest weekend la Campionatul Naţional de Împins la piept din culcat, organizat de Federaţia Română de Powerlifting, care s-a desfăşurat la Sânmartin, în judeţul Bihor.

Sportivii din Roman nu s-au întors cu mâna goală, ci au adus titluri importante pentru sportul romaşcan şi naţional, concurând cu sportivi ai cluburilor mari din ţară.  Astfel, George Praschiv, mezinul echipei, a câştigat două titluri de vicecampion naţional la categoria Juniori 1şi o medalie de bronz la Open Juniori. Alexandru  Dascălu, la Seniori, a obţinut titlul de Campion Naţional -categoria 83 kg. Cătălin Bandol, la categoria 74 kg, Master 2, a urcat pe treapta cea mai înaltă a podiumului, obţinând medalia de aur, dar şi bronz la Seniori. Dan Stănescu a câştigat titlul de Campion Naţional la Master 2-categoria 66 kg şi pe cel de vicecampion la Seniori. 

La această competiţie s-a stabilit şi un nou  record naţional de Împins la piept echipat, de către un sportiv din Bihor, Lupaş Florin, care a împins 320 de kg.

Deşi Clubul Power Man Roman funcţionează de mai puţin de jumătate de an, mai mult, este şi afiliat la Federaţia Română de Powelifting, medaliile câştigate de sportivii care reprezintă municipiul nostru sunt în număr de 24, dintre care 13 de aur, 6 de argint şi 5 de bronz.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.