Dan Manoliu: „Acest vot este pentru redeschiderea școlilor și pentru ieșirea din criză. Este poziția 3, este Pro România!”

de | 04/12/2020 | Local, Comunicate de presă, Politică

Dragi nemțeni, votul de duminică este important pentru România. Pandemia ne-a pus în fața unor situații complet noi, criza economică ne așteaptă la colț. Singurul partid care a demonstrat că înțelege pe deplin situația și a propus soluții concrete este Pro România. Ne-am gândit la elevi, părinți, bunici, mici producători, IMM-uri, la toți cei afectați. Oferim cele mai bune variante pentru a ieși din criză. Avem un program coerent, iar întâlnirile din timpul campaniei electorale ne-au confirmat că măsurile noastre sunt exact ceea ce nemțenii au nevoie pentru a fi mai încrezători în ziua de mâine. Echipa Pro România neamț este cea mai bună din județ: tânără, competentă, echilibrată, onestă,

Venitul minim de criză și sprijinul economic de criză înseamnă că nu lăsăm pe nimeni în urmă, iar redeschiderea școlilor, la pachet cu testarea perioadică, înseamnă preocupare pentru viitorul copiilor noștri. 

 Proiectele pe care le voi promova în Senatul României sunt ale nemțenilor. Agenda mea ca parlamentar a fost și va rămâne mereu una a cetățenilor. Cele 40 de legi la care am fost coinițiator în primul mandat reprezintă normalitatea. Oamenii m-au votat, iar eu i-am reprezentat cât de bine am știut să o fac. Legea branșării gratuite la rețeaua de gaze, legea privind prevenția și depistarea precoce a diabetului, legea privind stimularea angajării de specialiști în agricultură, legea muntelui și legile de stimulare a activităților în zona montană, legea privind votul prin corespondență sunt doar câteva dintre legile la care am lucrat în Senatul României în cei patru ani de mandat.

În viitorul mandat vreau să rezolv și alte probleme pe care cetățenii mi le-au transmis. Câteva proiecte consider că sunt nu doar importante, ci și urgente. Ce mi-am propus: modificarea legislației privind infracționalitatea juvenilă – pentru mai multă siguranță, îmbunătățirea legii asociațiilor de proprietari – pentru mai multă transparență, înființarea de centre de colectare în sate pentru produsele agricole și de orgine animală – pentru a sprijini și mai mult mediul rural, îmbunătățirea legislației ISU – pentru ca prevenția să devină mai importantă. 

Duminică, în zi sfântă de săbătoare, nemțenii vor vota cu înțelepciune. Și am încredere că vor alege Pro România, poziția 3 pe buletinul de vot. Adică pro dezvoltare, pro ieșire din criză, pro responsabilitate, pro echilibru. Pro Neamț și Pro România! 

                                    – senator Dan Manoliu, candidat Pro România Neamț pentru Senat

Acest articol este un advertorial

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.