Data limită până la care trebuie reactualizate dosarele pentru locuințe ANL

de | 14/12/2020 | Local, Util

Cei care au aplicat pentru a obține o locuință ANL în Roman, trebuie să reactualizeze dosarele depuse, în conformitate cu graficul-calendar de lucru al comisiei sociale de analiză a solicitărilor de locuinţe A.N .L.

Conform calendarului, data limită pentru depunerea dosarelor în vederea solicitării unei locuinţe A.N.L. este de 31.12.2020, iar data limită pentru actualizarea dosarelor de către solicitanţii titulari de cerere este de 31.01.2021.

Actualizarea se referă la:

  • adeverinţe de salariat pentru titularul dosarului, care trebuie să îşi desfăşoare activitatea în municipiul Roman, şi pentru membrii majori ai familiei (şoţ/soţie, copii), cu venitul net lunar. În cazul în care ceilalţi membri majori ai familiei nu realizează venituri, este necesară o adeverinţă eliberată în acest sens de către ANAF.
  • orice alt document care a fost emis ulterior depunerii dosarului şi care dovedeşte o schimbare a situaţiei titularului ( certificat de căsătorie, certificat de naştere a unui copil, acte de absolvire studii, modificarea domiciliului, număr de telefon, etc.).

Documentele se depun la Biroul Unic din cadrul Primăriei Roman.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.