Video: ședința de îndată a Consiliului Local Roman din 22.12.2020

de | 22/12/2020 | Local, Administrație

Ședința de îndată a Consiliului Local Roman, convocată în sala Nicolae Manolescu Strunga la 22 decembrie ora 10:00, a fost una mai liniștită și mai scurtă decât precedentele.

Ședința a început cu anunțul primarului Leonard Achiriloaei de retragere a proiectului de hotărâre cu numărul patru pe ordinea de zi, cel în care li se cerea consilierilor locali să aprobe acordarea unor stimulente financiare membrilor Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Singurul proiect care a stârnit ceva dispute a fost acela privind rectificarea bugetului local consolidat și a listei de investiții la Clubului Sportiv Municipal Roman pe anul 2020. Consilierii PSD au dorit ca o parte din bani să fie alocați cumpărării de tablete pentru școlari, amendamentul fiind retras după ce li s-a explicat că banii sunt veniți de la guvern, deci nu pot fi legal alocați pentru cumpărarea de tablete, și că există un program guvernamental prin care școlarii vor primi tablete dacă sunt din familii care nu-și pot permite achiziționarea uneia.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.