Doi tineri au furat 17.000 lei de la o familie în vârstă

de | 23/12/2020 | Rural, Actualitate

În urma reclamației unui bărbat de 77 de ani din Trifești, doi tineri din aceeași localitate au fost reținuți de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Trifești pentru că l-ar fi tâlhărit.

Tinerii reclamați, unul de 18 și unul de 21 de ani, ar fi pătruns în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2020 în locuința victimei în timp ce bărbatul în cauză se afla împreună cu soția sa, de 74 de ani. Reclamatul susține că unul dintre tineri i-a amenințat cu un cuțit și i-a deposedat de 17.000 de lei.

Cei doi tineri au fost imediat identificați iar prejudiciul cauzat a fost recuperat integral de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate. Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.