Cinci centre de vaccinare împotriva COVID în Roman

de | 12/01/2021 | Local, Administrație, Sănătate

Consilierii locali sunt convocați în ședință de îndată pentru a aproba două proiecte de hotărâri pentru înființarea a cinci centre de vaccinare împotriva COVID în Roman.

Primul proiect de pe ordinea de zi prevede înființarea a patru centre de vaccinare, trei în str. Ștefan cel Mare nr. 268 (în mini hotelul colegiului „Miron Costin”), și unul situat în str. Bogdan Dragoș nr. 262. (corpul D al Scolii „Carol I”).

Art. 2. Se aprobă schimbarea temporară a destinației imobilului, situat în municipiul Roman, str. Ștefan cel Mare nr. 268 aflat în domeniul public al Municipiului Roman, înscris în Cartea Funciară 50526, identificat cu NC 50526: respectiv clădirea C3, fostă Clădire internat, fostă Clădire Cămin si Birouri, actualmente Mini hotel, Baza moderna de instruire teoretica si practica in domeniul serviciilor, cu nr. de inventar 150013, din spațiu de învățământ, în CENTRU DE VACCINARE ÎMPOTRIVA COVID 19, pe durata funcționării centrului de vaccinare.

Art. 3. Se aprobă schimbarea temporară a destinației imobilului, situat în municipiul Roman, str. Bogdan Dragoș nr. 262, aflat în domeniul public al Municipiului Roman, neînscris în Cartea Funciară respectiv clădirea fostă Grădinița, nr. 10, Corp D al Scolii ”Carol I”, cu număr de inventar 100056, din spațiu de învățământ, în CENTRU DE VACCINARE ÎMPOTRIVA COVID 19, pe durata funcționării centrului de vaccinare.

Al doilea proiect de pe ordinea de zi prevede înființarea unui centru de vaccinare în Policlinică, pentru asta fiind necesară schimbarea temporară a destinației Centrului de îngrijiri paleative.

Art. 1. Se aprobă schimbarea temporară a destinației Centrului de îngrijiri paleative situat la parterul clădirii „Ambulatoriu de specialitate” (Policlinica Roman), din municipiul Roman, str. Tineretului nr. 28, cu nr. cadastral 59828, înscris în Cartea Funciară a municipiului Roman nr. 59828, în centru de vaccinare împotriva COVID 19, pe durata funcționării centrului de vaccinare.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.