La Roman doar un centru de vaccinare funcțional

de | 19/01/2021 | Local, Sănătate

Consilierii locali au aprobat, în ședință de îndată, amenjarea a cinci centre de vaccinare în Roman, trei în str. Ștefan cel Mare nr. 268 (în mini hotelul colegiului “Miron Costin”), unul situat în str. Bogdan Dragoș nr. 262. (corpul D al Scolii “Carol I”) și unul în Policlinică, prin schimbarea temporară a destinației Centrului de îngrijiri paleative. Totodată, Primăria municipiului Roman a făcut public un anunț de recrutare a personalului necesar: medici, asistenți și registratori.

Cu toate eforturile făcute pe plan local, în acest moment în Roman este funcțional doar un centru (cu două linii de vaccinare) la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, fiind unul dintre cele trei centre din județ unde se desfășoară programul de vaccinare. Situația este cauzată de lipsa disponibilității dozelor de vaccin, decizia de a se deschide doar un centru de vaccinare la Roman vine ca urmare a numărului redus de doze alocate județului.

Celelalte centre de vaccinare se vor deschide pe măsură ce va crește disponibilitatea vaccinului.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.