Ovidiu Bojescu revine în Primăria Roman

de | 02/02/2021 | Local, Administrație

Ovidiu Bojescu, fostul city manager al Pimăriei municipiului Roman, a revenit în Primărie. Nu pe funcția pe care a deținut-o opt ani – aceasta fiind ocupată în prezent de Aldo Pellegrini -, ci pe o funcție publică de conducere: director adjunct la Direcția Tehnică și de Investiții, post înființat în urmă cu mai puțin de un an și neocupat până acum.

Ovidiu Bojescu nu a avut nicio emoție: a fost singurul candidat pe post, a obținut 93,8 puncte la proba scrisă și 100 de puncte la interviu.

Vreau să continui ce am început în urmă cu niște ani, mai sunt lucruri pe care le-am lăsat neterminate și aș vrea să el închid. Am niște obiective, dar să vedem în ce măsură acestea coincid cu obiectivele actuale ale Primăriei, pentru că e posibil ca ceea ce îmi propun eu să mai dureze până se realizează. Sentimenele sunt de bucurie, în mod special, pentru că mă reîntâlnesc cu foștii colegi. Am avut o relație deosebită cu ei și îmi face plăcare să mă reîntâlnesc cu majoritatea lor.

Ovidiu Bojescu, director adjunct Direcția Tehnică Primăria Roman


De profesie inginer, Ovidiu Bojescu a fost city manager în perioada decembrie 2008 – iunie 2017, fiind adus în Primărie de fostul primar al municipiului, Laurențiu Leoreanu, cu care a fost coleg de bancă în timpul liceului.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.