Școlile din Roman intră în scenariul Galben

de | 12/02/2021 | Local, Educație

După doar o săptămână în care toți elevii romașcani și-au reîntâlnit profesorii și colegii față în față, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ (CJSU) a luat hotărârea ca școlile să intre în scenariul 2 (galben).

Hotărârea emisă CJSU vine ca urmare a creșterii incidenței cumulate în ultimele 14 zile de la 0,95/1000 locuitori în data de 5 februarie la 1,47 în 12 februarie.

Scenariul galben se aplică în localitățile unde incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1/1.000 dar mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și presupune prezența fizică la școală a doar a antepreșcolarilor și preșcolarii, a elevilor din învățământul primar și a elevilor claselor terminale din învățământul gimnazial, liceal, profesional si postliceal.

Tot în scenariul galben sunt plasate și școlile din Tămășeni, Moldoveni și Secuieni

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.