Fără apă în cartierul Favorit, din cauza unei avarii

de | 10/03/2021 | Local, Util

Compania județeană ApaServ anunță că, pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Victor Hugo din Municipiul Roman, este nevoită să întrerupă temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman astăzi, 10 martie, în intervalul orar 10.00-16.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe strada Victor Hugo și străzile adiacente acesteia.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei https://www.apaserv.eu.

comunicat ApaServ

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.