Șeful Poliției Roman împuternicit adjunct la IPJ Bacău

de | 05/03/2021 | Local, Actualitate

Comisarul șef Dragoș Bălău părăsește funcția de șef al Poliției Roman, fiind împuternicit ca adjunct al șefului IPJ Bacău, prezentându-se la noul loc de muncă începând de azi, 5 martie 2021.

Împuternicirea a fost făcută după ce conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a fost destituită de ministrul Afacerilor Interne în urma scandalului generat de intervenția poliției la un incident din Onești, intervenție care nu a reușit să împiedice uciderea a doi oameni.

Dragoș Bălău va face naveta la Bacău timp de 3 luni, conducerea Poliției Roman va fi asigurată în această perioadă de comisarul șef Constantin Radu, care deține funcția de adjunct al Poliției Roman.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.