Pe E85: două accidente, aproape în același timp

de | 19/03/2021 | Rural, Actualitate, Social

Două evenimente rutiere au avut loc vineri după-amiază, aproape în același timp, pe drumul european E85, la ieșirea din Roman spre Iași.

Inițial, pompierii romașcani au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină un accident rutier produs în localitatea Traian,  comuna Săbăoani. De la Detașamentul de Pompieri Roman au plecat o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Pe drum, pompierii au oprit la un alt accident, ce a avut loc în intersecția care duce spre Tămășeni. Autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM și-au continuat deplasarea către locul solicitării din apelul la 112,  iar autospeciala de stingere a rămas la locul accidentului,  solicitându-se în sprijin o ambulanță SMURD și două echipaje cu ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță.

La accidentul de la Traian,  ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme, unul dintre șoferi – un tânăr de 22 de ani – a rămas încarcerat. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD,  după care a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe Roman.

accident Traian

Accidentul de la intersecția spre Tămășeni s-a produs tot între două autoturisme. Două tinere au fost rănite, iar una dintre acestea se afla într-o stare destul de gravă, pompierii acordându-i măsurile de prim ajutor  până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanță. Ulterior, ambele victime au fost transportate la Spitalul Roman.

accident depozit LIDL

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat /degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier. Polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentelor rutiere.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.