Mai greu cu mașina prin oraș: lucrări pe mai multe străzi

de | 14/06/2021 | Util, Local

Circulația auto în municipiul Roman va fi, probabil, afectată și săptămâna aceasta de unele lucrări pe domeniul public. Conform unei informări a Primăriei Roman, până pe 20 iunie sunt programate a se realiza următoarele intervenții:

1. Lucrări care se desfășoară în conformitate cu Autorizația de Construire 88/14.05.2019 „Înlocuire conducte și branșamente gaze naturale presiune redusă”.

  • Pe str. Bogdan Dragoș se vor executa lucrări de săpătură pentru înlocuirea conductelor de gaze naturale presiune redusă, alternativ pe cate un sens de circulație, la intersecția cu străzile: Vasile Lupu, Tineretului, Dimitrie Cantemir, Renașterii și str. Soldat Porojan.
  • Se vor executa lucrări de înlocuire a conductelor pe trotuarele, aleile, parcările și spațiile verzi din zona mai sus menționată.
  • Se vor desfășura lucrări de aducere la starea inițială a zonelor afectate de lucrările menționate (trotuare, spații verzi, parcări) pe str. Bogdan Dragoș.
  • Se va aduce la starea inițială prin turnarea stratului de beton asfaltic, zona afectată de lucrări din jurul Cinematografului „Unirea” și str. Soldat Porojan. Totodată, vor demara reparațiile pe strada Aprodu Arbore, de la intersecția cu str. Sucedava, până la intersecția cu str. Cuza Vodă.

2. Lucrări care se desfășoară în conformitate cu Autorizația de Construire 20/28.01.2020 „Reparații la canalizație de telecomunicații existentă”.

  • Pe str. Ștefan cel Mare, pe sectorul de drum DN2 (E85), cuprins între acces Complex hotelier „Mariko Inn” și sensul giratoriu „Dedeman”, se va executa ridicarea în cotă a capacelor căminelor de telefonie și se vor efectua sondajele pentru detectarea canalizațiilor compromise.

Lucrările se desfășoară etapizat și sunt influențate de prognoza meteo.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.