Kult Hub face un proiect de dezvoltare personală și profesională pentru tineri

de | 17/06/2021 | Local, Educație, Social

KULT Hub împreună cu Fabrica de airbag-uri ZF Roman și Biblioteca Municipală ”George Radu Melidon” lansează inițiativa ”Biblioteca ZF”. Proiectul cuprinde 200 de cărți de dezvoltare personală și profesională ce pot fi împrumutate de la Biblioteca Municipală.

Cititorii vor găsi cele mai noi cărți despre psihologie, neuroștiință, comunicare, educație financiară, educație antreprenorială, autobiografii și cărți de specialitate. 

Consider că cititul este cea mai la îndemână și valoroasă investiție pe care un tânăr o poate face în perioada liceului și la facultate. Cu cât descoperă mai repede această oportunitate, șansele lui la un viitor strălucit sunt mai mari. De aceea ne-am dorit să facem cât mai accesibile cărțile bune de dezvoltare personală, iar acest proiect l-am conturat cu gândul de a face cititul atractiv din nou.

Sebastian Hrib, fondator KULT Hub

În plus, cine împrumută cărți din „Biblioteca ZF” poate câștiga premii în valoare totală de 2500 lei, în cadrul concursului de lectură al proiectului.

Ce presupune concursul?

Concursul se adresează tuturor elevilor și studenților cu domiciul în municipiul Roman și în localitățile din apropiere. Se desfășoară în perioada 18 iunie – 31 August. Iar pe 1 Septembrie vor fi anunțați câștigătorii.

Cei interesați se pot înscrie gratuit îndeplinind următorii pași: 

  • Pasul 1 – trebuie să dețină sau să își facă un permis de Biblioteca George Radu Melidon din Roman;
  • Pasul 2 – să aprecieze pagina de Facebook KULT Hub;
  • Pasul 3 – să se înscrie în grupul de Facebook Participanți Biblioteca ZF;
  • Pasul 4 – să împrumute și să citească o carte din lista Biblioteca ZF;
  • Pasul 5 – să facă o postare creativă – fotografie/video pe grup, răspunzând la întrebarea „Ce lecție am învățat din carte si de ce o recomand prietenilor?”

Premii

La finalul perioadei de concurs cei care au îndeplinit toți pașii de mai sus intră automat în tragere la sorți și pot câștiga 10 premii în bani, câte 200 lei fiecare. În plus, vor fi acordate și 3 premii speciale pentru cea mai originală postare, cea mai populară postare și cel mai pasionat cititor.

Evenimentul de lansare al concursului va avea loc vineri 18 iunie, ora 11:00, în curtea interioară a Bibliotecii Roman.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.