Vreme rea în continuare: cod portocaliu și cod galben de ploi pentru județul Neamț

de | 20/06/2021 | Județean, Util

Instabilitatea atmosferică accentuată și ploile abundente vor continua și în perioada următoare. Până în noaptea de duminică spre luni (21 iunie, ora 02.00), tot județul Neamț este sub cod portocaliu de ploi. Vor fi averse abundente, descărcări electrice și izolat vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 40 – 50 l/mp și pe arii restrânse 60 – 80 l/mp.

După ora 02.00, județul Neamț intră sub atenționare de cod galben până luni seară, la ora 22.00. În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20 – 30 l/mp și izolat 40 – 50 l/mp.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.