Fără permis, prins de polițiști de două ori în șapte zile

de | 20/06/2021 | Rural, Social

Un tânăr de 20 de ani pare să fie pasionat de șofat atât de mult, încât un „mic detaliu” precum faptul că nu are permis auto nu-l împiedică să se urce la volan. Așa se face că a fost prins de polițiști de două ori într-o săptămână conducând fără a avea acest drept.

Pe 18 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna l-au depistat în trafic pe tânărul de 20 de ani, din Buhonca, conducând un autoturism, în localitatea Doljești, fără a avea montate plăcute cu numărul de înmatriculare, fără permis de conducere și sub influența alcoolului – peste 0,4 mg/ alcool pur în aerul expirat. Față de acesta a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul mai este cercetat de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, acesta fiind depistat la data de 11 iunie a.c., în timp ce conducea un autoturism fără a avea acest drept.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Faţă de persoana în cauză, la data de 19 iunie a fost luată măsura arestului la domiciliu  pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.