Băut, a intrat cu mașina în stâlp

de | 20/06/2021 | Rural, Social

Un tânăr de 21 de ani, din Bahna, a ajuns la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. Polițiștii rutieri au fost solicitați să intervină pe 20 iunie, în jurul orei 02.30, pe drumul județean DJ 158, în localitatea Moldoveni.

Din primele verificări a rezultat că un tânăr de 21 ani, din Bahna, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 158, cu direcția de deplasare către Secuieni, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice, situat în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.