Burse europene pentru jurnaliști din presa locală, bloggeri și freelanceri

de | 11/02/2016 | Fără categorie

Reprezentanța Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2016 a programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”. Programul se adresează mai multor categorii: jurnaliști din presa locală – print, online, radio, TV -, precum și bloggeri și freelanceri, care manifestă interes pentru tematica europeană și poziționarea României în UE.

Vă puteți înscrie pentru a fi selecționați în program până vineri, 19.02.2016 (inclusiv), prin transmiterea către Freedom House România a CV-ului dumneavoastră și a unui material în care ați abordat tematica europeană. Vor fi organizate două seminare pentru jurnaliști, după cum urmează: Galați25-27 martie 2016 – și Cluj-Napoca 1-3 aprilie 2016.

În cadrul seminarelor vor fi dezbătute temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale cu impact asupra României.

Pentru participarea la selecție, vă rugăm să trimiteți CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori postare în care ați abordat tematica europeană redactat și publicat în anul 2015, catre adresa de email bej@freedomhouse.ro, cu copie la badila@freedomhouse.ro, până cel târziu în data de 19 februarie 2016.

Vă rugăm să menționați drept titlu al email-ului:

Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2016.

Persoană de contact:

  • Constantin-Tudor BĂDILĂ
  • Coordonator proiecte
  • Freedom House România
  • 0731 909 909

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.