Primăria Roman vrea să dea 560.000 lei pe mixtură asfaltică

de | 11/02/2016 | Fără categorie

Primăria municipiului Roman a publicat joi, 11 februarie, o cerere de ofertă pentru mixtură asfaltică. Conform anunțului publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), administrația locală vrea să achziționeze ”mixtură asfaltică (BA8, BAPC16, BADPC25) și emulsie bituminoasă cationică EBCR60”.

Achiziția de bitum și asfalt a fost estimată de administrația locală la 560.000 de lei, dar suma plătită efectiv va fi stabilită conform criteriului prețul cel mai mic. Această achiziție publică este necesară pentru ”lucrări de reparații străzi, alei și trotuare”. Furnizorul de bitum și asfalt va fi cunoscut după data de 25 februarie. Această licitație va trebui completată și cu alte costuri, cum ar fi costurile legate de execuția lucrărilor „de reparații străzi, alei și trotuare”. În acest caz lucrările pot fi efectuate cu echipe din cadrul Primăriei municipiului Roman sau apelând la firme private.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.