Marius Neculai, donații pentru Spitalul Roman

de | 07/06/2017 | Local, Politică

Spitalul Municipal de Urgență Roman a primit donații constând în mobilier spitalicesc și aparatură medicală. Aceste donații au ajuns la Roman din Austria, iar cel care a determinat autoritățile austrice să trimită donațiile la Spitalul Roman este Marius Neculai. Candidatul PSD la Primăria municipiului Roman a intervenit, în acest sens, pe lângă autoritățile Landului Austria Inferioară.

Așa cum am mai spus, eu cred în parteneriatele pe care putem să le încheiem atât cu orașe din România, cât și cu orașe din străinătate. Acum vorbim despre un parteneriat pe care vrem să îl încheiem cu Landul Austria Inferioară, a cărui capitală este Sankt Polten. Autoritățile de acolo ne-au asigurat de tot sprijinul și, iată, un prim gest din partea lor este acesta prin care un spital din regiunea pe care dumnealor o reprezintă dorește să întindă o mână Spitalului Municipal de Urgență Roman și este vorba despre spitalul din localitatea Stockerau, de la nord de Viena. Partenerii noștri au trimis, săptămâna aceasta, mobilier spitalicesc și o masă de operație. Urmează să primim o listă de echipamente medicale pe care trebuie să o avizăm mai întâi la Agenția Națională a Medicamentului. Încercăm să obținem, de la o altă unitate spitalicească, două ambulanțe complet echipate, care să vină în serviciul celor care trăiesc în zona Roman. Țin să le mulțumesc celor care au facilitat acest prim transport și sper ca pe viitor să mai găsim soluții pentru îmbunătățirea infrastructurii medicale la Roman.

Marius Neculai, candidat PSD Primăria municipiului Roman

Marius Neculai a mai adus donații la Spitalul Roman în perioada în care era deputat. Candidatul PSD a precizat că profită de relațiile pe care le-a construit în perioada în care a fost parlamentar și că acum, după ce a expus proiectele sale, sprijinul a venit imediat. Pe lista de echipamente medicale ce trebuie avizate se află, printre altele, echipamente de ventilație, de monitorizare în timpul operației, mese de pregătire preoperatorie.

acest articol este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.