Primarul caută city manager

de | 07/07/2017 | Administrație, Local

Ovidiu Bojescu nu mai este administrator public al orașului. Mandatul acestuia s-a terminat odată cu alegerea unui nou primar, iar Lucian Micu a decis să nu continue colaborarea. Cel care îl va sfătui pe chestiuni tehnice va fi un nou consilier personal. Cel puțin deocamdată, fiindcă Lucian Micu se gândește să scoată postul de administrator public la concurs.

Odată cu depunerea jurământului discutăm despre un nou primar în funcție, drept pentru care, conform legii, mandatul de management al citymanagerului a încetat de drept. Urmează, probabil, într-o perioadă următoare, nu am luat încă o decizie fermă în acest sens, să scoatem la concurs acest post însă, până la clarificarea acestei situații am luat decizia ca și consilier pe probleme tehnice să apelez la domnul Dan Friesenhahn, care este un specialist în domeniul tehnic, în domeniul construcțiilor, și eu am spus, încă de la începutul mandatului meu că îmi doresc ca, la nivelul municipiului Roman, să se execute lucrări de calitate; voi pune accent în continuare pe lucrările de calitate și tocmai de aceea am apelat la un specialist în domeniu, cu experiență în domeniu și care, prin expertiza pe care a demonstrat-o de-a lungul carierei sale, a arătat că este un bun profesionist, respectat în rândul constructorilor. De aceea m-am bucurat foarte mult când a acceptat să facă parte din echipa mea, la conducerea Primăriei municipiului Roman și sunt convins că, împreună, vom putea să punem în practică ceea ce ne-am propus și să facem lucrări de calitate la nivelul Primăriei municipiului Roman.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Dan Friesenhahn

Dan Friesenhahn

Primarul Lucian Micu a semnat dispoziţia de numire în funcţia de consilier personal pe probleme tehnice a lui Dan Friesenhahn pe data de 4 iulie. Dan Friesenhahn este născut în 1956 şi a absolvit Facultatea de Construcţii din cadrul Politehnicii Iaşi, ca inginer în construcţii. A fost inspector de specialitate în Inspecţia de Stat în Construcţii, director tehnic la Romconstruct şi director al Somaco Bucureşti – sucursala Roman. Este autorizat I.S.C. ca diriginte de şantier pentru construcţii civile şi industriale, lucrări edilitare de alimentări cu apă şi de canalizare şi consolidări construcţii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.