Cât costă un bilet la meciurile din Cupa EHF

de | 06/09/2017 | Local, Sport, Util

Handbalistele de la CSM Roman se luptă, la acest sfârșit de săptămână, pentru a se califica în turul secund al Cupei EHF. Cele două meciuri ale primului tur preliminar se vor desfășura la SalaSporturilor, după ce conducerea CSM Roman a căzut la un acord cu reprezentanții echipei adverse, HZRK Grude, din Bosnia Herzegovina.

Primul meci (turul) se va disputa vineri, 8 septembrie, începând cu ora 17.00, iar returul va avea loc sâmbăta, 9 septembrie, tot începând cu ora 17.00.

Biletele pentru cele două meciuri au fost puse în vânzare, prețul unui bilet fiind de 15 lei / meci. Acest preț este valabil doar pentru meciurile din Cupa EHF, pentru meciurile din Liga Națională prețul biletului fiind de 10 lei. Reprezentanții CSM Roman au precizat că abonamentele procurate de iubitorii de handbal nu sunt valabile pentru meciurile din Cupa Europeană.

CSM Roman participă la meciurile din Cupa EHF ca urmare a unui wildcard primit din partea Federației Europeane de Handbal.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.