Fotbal CSM Roman: înfrângere nemeritată în Cupa României

de | 14/09/2017 | Local, Sport

Pentru echipa de fotbal CSM Roman 13 septembrie a fost zi cu ghinion: au pierdut meciul de Cupa României împotriva Știința Miroslava după ce au condus cu 1-0 și o mare parte din meci au pus sub presiune poarta adversă. În minutul 13 scorul este deschis de Cosmin Țapu după o fază care nu prevestea nimic dar speculată inteligent de atacantul romașcan. Meciul mergea în direcția potrivită pentru CSM, numai că în minutul 33, pe fondul unei bâlbe a apărării romașcane, echipa adversă egala prin Vali Buhăcianu, scorul înregistrat la pauză fiind de 1-1.

fotbal Cupa Romanieie CSM Roman Stiinta Miroslava 0167

Nici în repriza a doua nu a reușit nici o echipă să-și adjudece victoria, meciul părând mai echilibrat ca în prima repriză. În prelungiri a avut loc cea mai controversată fază a meciului, când Netbai a căzut în careu într-o acțiune în care părea că acesta ar fi fost agățat de picioare de portarul advers. Arbitrul Sergiu Mavriche (fost jucător la Laminorul Roman) a decis însă că nu e fault și Netbai a primit galben pentru simulare.

“La capătul a 120 de minute disputate intens, CSM Roman a pierdut la loteria penalty-urilor şi s-a dovedit învinsă la limită de Ştiinţa Miroslava, componentă a Ligii a II-a. Pot fi spuse multe despre acest meci, dar un lucru merită menţionat special! În minutul 112, arbitrul băcăuan Sergiu Mavriche (component al echipei Laminorul Roman la mijlocul anilor 2000) (…) nu a acordat un penalty clar, la intervenţia portarului ieşean aspura lui Netbai”, se scrie pe pagina de Facebook a CSM Roman.

Cum nici după prelungiri balanța nu înclinase într-o parte, s-a trecut la lovituri de departajare unde, în ciuda unei prestații excelente a portarului Angel Băiceanu, CSM Roman a pierdut cu 2-3, pentru romașcani punctând Mădălin Popa şi Iosif Netbai.

fotbal Cupa Romanieie CSM Roman Stiinta Miroslava 0376

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.