Toamna se numără… amenzile: polițiștii nemțeni au dat patru amenzi pe oră

de | 18/10/2017 | Actualitate, Județean

În perioada 16 – 17 octombrie, polițiștii rutieri nemțeni au acționat pentru depistarea peroanelor care conduc autovehicule pe drumurile publice în timp ce se află sub influența alcoolului și pentru neacordarea priorității de trecere la pietoni.

Astfel, în cele două zile de acțiune au fost aplicate în total 205 sancțiuni contravenționale, au fost reținute 21 permise de conducere din care 15 pentru necordarea priorității de trecere la pietoni și șase pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare; de asemenea, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier. Polițiștii dau asigurări că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.