De Sfântul Andrei se deschide patinoarul. Cât va costa intrarea

849

Joi, 30 noiembrie, la ora 16.50 va avea loc inaugurarea oficială a patinoarului din centrul orașului. Patinoarul a fost amenajat în parcarea dintre Colegiul Național „Roman Vodă” și Muzeul de Artă și va funcționa în perioada 1 decembrie 2017 – 28 februarie 2018. Investiția este realizată printr-un parteneriat public-privat, cheltuiala suportată de administrația publică locală fiind cea pentru asigurarea furnizării energiei electrice.

Patinoarul Roman va funcționa zilnic, între orele 11.00 și 22.30. Firma care a amenajat patinoarul pune la dispoziția cetățenilor 150 de perechi de patine. Fiecare sesiune de acces pe patinoar va dura 90 de minute, iar prețul de intrare va fi de 10 lei. La acesta se adaugă taxa de închiriere a patinelor, care este tot 10 lei. Administratorul patinoarului va amenaja și un spațiu de unde cetățenii pot să cumpere băuturi calde.

Tot joi după-amiază va deveni funcțional și iluminatul ornamental de iarnă de pe străzile din municipiu, iar romașcanii vor putea naviga gratuit pe internet, datorită rețelei wireless din centru, ce va deveni disponibilă pentru toată lumea.

 

 

* foto: cont Facebook LucianMicu

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.