Cinci dintre polițiștii locali merg la școală

de | 10/02/2016 | Administrație, Local

Polițiștii locali sunt trimiși periodic la cursuri de perfecționare, pentru ca activitatea lor să fie mai eficientă. În fiecare an sunt școliți doar o parte din angajați.

”În cadrul Direcției de Poliție Locală Roman sunt încadrați 60 de angajați. Aceștia, periodic, sunt participanți la cursurile de pregătire pe domeniile de activitate pe care activează. Astfel, în cursul anului 2014, 14 colegi din cadrul Direcției de Poliție Locală au fost participanți la diverse cursuri pe domeniile de activitate, iar în anul 2015 au fost participanți 18”, a precizat Constantin Cudalb, purtător de cuvânt al Primăriei Roman.

Anul acesta a venit rândul polițișilor de la biroul de circulație să meargă la specializare. ”În cadrul Biroului de Circulație rutieră la Direcția de Poliție Locală Roman sunt încadrați cinci polițiști locali. Aceștia își desfășoară activitatea în baza legii Poliției Locale, domeniul lor de activitate pe ce înseamnă circulația rutieră fiind restrâns și nu se suprapune cu cel al Poliției Rutiere”, a adugat Constantin Cudalb.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.