Un drum, o șansă pentru 60 de familii

de | 22/02/2016 | Fără categorie

Autoritățile județene au fost luni, 22 februarie, la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, unde au fost văzute ultimele realizări cu fonduri de la Consiliul Judeţean sau alte surse de finanţare. Apoi s-a făcut o deplasare pe drumul ce duce de la unitatea spitalicească spre blocurile unde trăiesc circa 60 de familii – în special cazurile sociale din comunitate.

Traseul respectiv, cu o lungime de circa 600 de metri, este foarte greu de străbătut, în special iarna ori când plouă, motiv pentru care microbuzul şcolar nu îi mai aduce pe elevi aproape de casă, aceştia fiind nevoiţi să meargă în condiţii extrem de grele, prin pădure, gropi şi noroi. În acest an, Consiliul Judeţean va repara drumul respectiv, fiind alocate fonduri în acest sens.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.