S-a răsturnat pe E85

de | 06/03/2016 | Fără categorie

O persoană a fost rănită ușor sâmbătă dimineață, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe E85. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 7.10, pe raza localității Horia.

”Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 39 de ani din Ialomița conducea o autoutilitară pe DN 2, pe raza localității Horia, a pierdut controlul asupra autoutilitarei, a părăsit partea carosabilă prin dreapta direcţiei sale de mers, a intrat în coliziune cu un parapet metalic după care s-a răsturnat”, se arată într-un document al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În urma producerii accidentului, un pasager din autoutilitară a fost rănit ușor. În cauză cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.