Incendiu la Ion Creangă

de | 09/03/2016 | Fără categorie

O casă din comuna Ion Creangă a luat foc marți seară, în jurul orei 20.50. Apelul la 112 a fost făcut de un vecin. Persoana care a anunțat incendiul a spus că în casă sunt mai multe persoane. Până la venirea pompierilor, oamenii au reușit să iasă din casă nevătămați.

La locul indicat s-au deplasat opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, constatând că ardea o parte din acoperişul casei bătrâneşti, lipită de o casă tip parter, etaj şi mansardă. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite, în jurul orei 21.45. Au ars acoperişul casei, construit din astereală din lemn şi învelit cu tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătrați, şi instataţia electrică din pod. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor defect.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.